DEMOKRASİ NÖBETİNDE 15.GÜN

DEMOKRASİ NÖBETİNDE 15.GÜN

Demokrasi nöbetinin 15. gününde Anıtpark?ta coşku hız kesmedi. Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan Düzcelilerin nöbetine konuk oldu. Aslan yaptığı konuşmada, ? Bu millet yeniden Çanakkale Destanı yazdı? dedi.

Dün akşam Anıtpark?ta demokrasi nöbetinde yüzlerce Düzceli yine bir aradaydı. Türk Bayrakları kırmızı beyaza boyanan meydanda yine büyük coşku hakimdi.

 

Marşlar ve şarkılarla daha da coşan meydanda halk türkücü İsmail Türüt?ün darbe karşıtı  türküsü ile coştu, oynadı, Türkiye eşlik etti.

Nöbetin 15. gününde halka birlikte siyasiler yine meydandaydı. Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyit Arslan, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve ilçe belediye başkanları da demokrasi nöbetine katıldı.

Ak Parti Tokat milletvekili Zeyid Aslan konuşma yapmak için çıktığı sahneden, ? Fetö darağacına mağdurları görev başına, 1803 atanamayan polis? yazılı pankartı görünce, ?Onu indirebiliriz mesaj alındı, Fetö?yü dar ağacına göndereceğiz mağdur olanları göreve döndüreceğiz? dedi.

Aslan, ? 15 temmuz akşamı tarihimizin en hain en alçak saldırısı ile karşı karşıya kaldık. Bu milletin, demokrasimizi, vatanımızı, bayrağımızı korusun diye emanet ettiğimiz silahlarla üzerlerine asker elbisesi giymiş üniformalı teröristler tarafından ülkemize karşı alçak bir saldırı yapıldı. O köprüyü kapatan tanklar, o bombaları atan uçaklar, ülkemizi, bayrağımızı korumak için değil bize karşı kullanılmak için bir takım teröristler tarafından gasp edilmiş.Bir darbe girişimi olduğu anlaşıldığında bütün milletimiz evinden yalınayak sokağa koştu.Cumhurbaşkanımızın sokağa davet etmesiyle bir anda evler boşaldı.Bu millet yeniden bir Çanakkale destanı yazdı.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.