ASIL ENGELLİ BUNLAR!

ASIL ENGELLİ BUNLAR!

Düzce?de trafik polisler hiçbir şeyden çekmediler hatalı parklanmalardan çektikleri kadar. Hele bir de onca uyarı ve cezaya rağmen engelli yolu ve rampalarının önüne park eden sürücüler illallah dedirtti.

Düzce?de trafik polislerinin en çok mesai harcadığı konulardan biri hatalı parklanmalar. Park yasağının olduğu İstanbul ve eski Bolu caddesinde onca uyarı ve cezaya rağmen sürücüleri yıldıramayan trafik polisleri rutin denetimleri sırasında hatalı park yapan araçları yine tespit ettiler.

Ancak bugün yapılan denetimlerde sadece park yasağı olan caddeye park eden sürücüler değil engellilerin geçiş alanını kapatarak ?işte asıl engelli bunlar? dedirten sürücünün yaptığı tepkiye yol açtı.

Eski Bolu Caddesinde kaldırım üzerindeki engelli yolu ve rampasının tam çıkışına park eden sürücü bu kadar da olmaz dedirtti. Duyarsız sürücünün park ettiği rampayı kullanamayan bir engelli vatandaş ise, tekerlekli sandalyesi ile yüksek kaldırımdan inmek zorunda kaldı.

Trafik ekipleri engelli rampasına park edilen aracı çekici çağırarak kaldırdı ancak, bu kadar duyarsız olan sürücülerin yaptığı hatalı parklanmaların sona ermeyeceği ve polislerin bu sürücülerle daha çok uğraşacağı tartışılmaz bir gerçek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.