HALK DÖRT GÖZLE BEKLİYORDU

HALK DÖRT GÖZLE BEKLİYORDU

Belediye Başkanı Mehmet Keleş muhtarlarla yaptığı toplantıda ?asfaltın belini bu sene kıracağız? dedi, sözünü tuttu, en çok asfalt ihtiyacı olan Koçyazı mahallesi rahata erdi. Koçyazı muhtarı İsmet Mısır, mahalle halkının dört gözle beklediği asfalt için başkana teşekkür etti.

Hemen hemen her söyleminde bu yıl sonunda asfaltsız mahalle kalmayacak diyen Belediye Başkanı Mehmet Keleş?in sözünü tutması, mahalleleri ve muhtarları memnun ediyor. Geçtiğimiz ay ihtiyacı olan mahallelerde asfalt çalışmaları başlarken, yolları kışın çamur yazın toz içinde kalan Koçyazı mahallesi de Başkan?ın sözünü tutmasından nasiplenen mahallelerden biri oldu.

Mahallede hummalı bir asfalt çalışması başlarken, öncelikle Belediye Başkanı Mehmet Keleş?e sözünü tutmasından dolayı teşekkür eden Koçyazı mahallesi muhtarı İsmet Mısır, başkanın bir sözünü hatırlattı, ? asfaltın belini bu sene kıracağız demişti, çalışmaları başlattı? dedi.

Mısır, ? belediye başkanımız ve muhtar arkadaşlarımızla nisan ayında son bir toplantı yaptık. Mahallemizin sıkıntılarını başkanımıza ve birim müdürlerimize bildirdik.İhtiyaçlarımız olduğunu söyledik. Başkanımız da buna çok duyarlı. Alt yapısı olmayan mahallelerde alt yapı, asfalt olmayan yerlerde asfalt çalışmalarını büyük bir hızla yapılacağını söylemişti. Başkanımız, Asfaltın bu sene belini kıracağız demişti. Yani güzel bir çalışma yapacağız dedi.her mahallede olduğu gibi mahallemizde de asfalt çalışmaları başladı. Alt yapımız bitti. Koçyazı mahallesi büyük bir nüfus artışıyla talep de çok olduğundan sınırları zorladı. Müteahhitler buralarda dolaşıyor. Halk bekliyordu bunu. Mahallem ve şahsım adına başkanımıza teşekkür ediyorum.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.