DERDİNİ ANLATTI, DERMAN İSTEDİ

DERDİNİ ANLATTI, DERMAN İSTEDİ

Esnaf Serhat Yılmaz, ? Beni de Çekin? dedi başladı anlatmaya. Genç esnaf derdini bizlere anlattı, dermanını yetkililerden istedi.

?Beni de çekin? diyerek mikrofonlarımıza derdini anlatmak isteyen vatandaşlarımızı dinlemeye devam ediyoruz. Siyasetçi, idareci ya kamuoyunun tanıdığı her hangi biri olmasa da sokaktaki vatandaşın da derdi sıkıntısı, anlatmak istedikleri var. ?Beni de çekin? diyerek haber ekibimizi durduran Serhat Yılmaz da işte sesini duyurmak isteyen sokaktaki vatandaşlardan biri.

 

 

İki ay önce iş yerini açtığını belirten Serhat Yılmaz, darbe teşebbüsü olana kadar işlerinin çok iyi olduğunu 15 Temmuz?dan sonra geçen süre zarfından işlerinin bıçak gibi kesildiğini söyledi, yetkililerden destek istedi.

Yılmaz, ? Sıkıntımız büyük. İş güç olmadığından dolayı oturuyoruz. Darbe olayı piyasayı olumsuz yönde etkiledi. 2 ay önce iş yerimizi açtık, ilk başlarda çok güzel iş yapıyorduk ancak darbe olayı ile birlikte işlerimiz bıçak gibi kesildi. Herkesi etkilediği gibi bizleri de etkiledi. İnsanlar korkuyor. İşlerimiz olumsuz yönde devam edecektir. Allah herkesin yardımcısı olsun. Hükümet yetkililerinden yaşanan sıkıntıların çözülmesini talep ediyoruz? şeklinde konuştu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.