WAGE GROUP ?TAN GİRİŞİMCİ ADAYLARINA SEMİNER

WAGE GROUP ?TAN GİRİŞİMCİ ADAYLARINA SEMİNER

Devlet desteği almadan işletmesini açan kimse kalmasın diye Wage Group bilgilendirme seminerlerine başlıyor. İşletmenizi açmadan önce KOSGEB? in hangi desteklerinden faydalanabileceğinizi öğrenmeniz için Wage Group ailesi bilgilendirme seminerlerine bekliyor. Tamamen ücretsiz olan 2 saatlik seminerin amacı, iş hayatına emin adımlar atılmasını sağlamak.

Konuyla ilgili bilgi veren Wage Group A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdüssamet Ataseven, hala birçok girişimcinin devlet desteklerinden faydalanmadan işletmelerini açtığını, bu konuda piyasada çok fazla bilgi kirliliğinin olduğunu ve bu yüzden girişimcilerin bu haklarından mahrum kalmamaları adına, KOSGEB desteklerini anlatan seminerler düzenleme kararı aldıklarını açıkladı.

Sadece birinci yılında Düzce?de 500?den fazla kişinin KOSGEB Girişimcilik Eğitimi sertifikasını almasını ve 122 girişimcinin devlet destekleriyle işletmesini açmasını sağladıklarını ifade eden Ataseven, ticarete yeni atılan girişimciler için kılavuz olma misyonunu başarılı bir şekilde yürüttüklerini, girişimci adaylarımızın doğru bir şekilde yönlendirilip desteklendiklerinde, Düzce?mize değer katacak daha nice projeleri hayata geçirecek yeteneklerinin olduğunu vurguladı. KOSGEB Desteklerine başvuru yapıp destek almaya hak kazanan girişimcilerin oranının %98 (Türkiye İstatistiği) olduğunu hatırlatan Ataseven, ?Bana çıkmaz? düşüncesiyle hareket eden girişimcilerimizin, konunun uzmanı olmayan kişilerden aldıkları yanlış bilgiler ile  50,000 TL hibe 100,000 TL faizsiz kredi fırsatını kaçırmamaları gerektiğini dile getirdi.

Son olarak KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Seminerlerinin belirtilen saatlerde Wage Group Konferans Salonunda olacağını,  daha şimdiden çok fazla talep olduğunu, bu yüzden girişimci adaylarının telefonla arayarak ön kayıt oluşturmaları gerektiğini ifade etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.