DÜZCE'DE SÜTLER AFİYETLE İÇİLDİ

 DÜZCE'DE SÜTLER AFİYETLE İÇİLDİ

 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü "Okul sütü akıl küpü" projesi kapsamında öğrencileri süt dağıtımı başladı. Aziziye Mahallesi'nde bulunan Aziziye İlköğretim Okulu'nda eğitim gören okul öncesi ve ilköğretim 1, 2, 3, 4, ve 5. sınıf öğrencilerine beslenme saatinde sütler verildi. Sırayla sütlerini alan çocukların sevinçleri gözlerinden okunuyordu.

Çocukların çok mutlu olduğunu ifade eden Düzce Valisi Vasip Şahin, "Öncelikle hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çok güzel bir karar. Çocuklarımızın sağlıklı beslenmesi ve sağlıklı ürünler tüketmesi oldukça önemli. Süt özellikle ana besin maddesi. Düzce'de de bu faaliyetin başlaması oldukça memnun edici. Bu durum velilerimizi de memnun edecektir. Tekrar hayırlı olsun'' dedi.
Konuşmanın ardından Vali Şahin, çocuklara sütlerini dağıttı. Sütleri afiyetle içen çocuklar ise sütün kemikleri geliştireceğini ve büyüyeceklerini ifade ettiler.
Okul sütü akıl küpü kampanyası çerçevesinde Düzce'de 30 bin anaokulu ve anasınıfları ile ilköğretim 1, 2, 3, 4 ve 5. Sınıf öğrencisine günde 6 ton süt dağıtılacak.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.