AKÇAKOCA İŞLETME FAKÜLTESİNDE GERİ SAYIM

 AKÇAKOCA İŞLETME FAKÜLTESİNDE GERİ SAYIM

 Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Akçakoca İşletme Fakültesi binasının yapım sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Akçakoca İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okul Müdürü Akif Öncü ile birlikte konu ile ilgili olarak gazetecilerin sorularını yanıtlayan Rektör Şerifoğlu inşaatın yapımı ile ilgili olarak üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptıklarını belirterek "Şu aşamada proje üzerinde bazı değişiklikler yapılmaktadır. Yapı işlerimiz bu çalışmaları tamamlamak üzeredir. Proje son halini aldığında gerekli onay alınacak ve ihale süreci başlayacaktır. Mayıs ayı sonuna kadar bu işlem tamamlanabilir" dedi.
Şerifoğlu, üniversitenin öz kaynaklarının teminat olarak gösterileceğini ve işlerin yolunda gitmesi halinde mevzuatın kısa sürede tamamlanacağını ve çalışmaya başlanacağını umduğunu vurguladı.
İşletme Fakültesinin kurulması çalışmalarının başından itibaren gerek İşletme Fakültesi Yaptırma Derneği ile birlikte gerekse üniversiteye devir sürecinden sonra AB Uyum Komisyonu Başkanı, Eski Bakan ve Milletvekili Yaşar Yakış'ın büyük gayretler gösterdiğini belirten Rektör Şerifoğlu "Yaşar Yakış gibi bir devlet adamı ve siyasetçiye sahip olması Akçakoca için büyük bir şanstır. Her aşamada devreye girerek sürecin önünü açtı. Zor süreçte Her kurumda hatırı ve gördüğü hürmetle yardımı oldu, çözüme büyük katkıları oldu" dedi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.