KESKİN?DEN 15. YILDÖNÜMÜ MESAJI

KESKİN?DEN 15. YILDÖNÜMÜ MESAJI

15 yıl önce Türkiye?ye yüksek medeniyet ve ileri demokrasi hedefi ile çıktıklarını kaydeden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ? 15 yıldır milletimizi siyasetin odağı haline getirerek ne kadar doğru bir siyaset uyguladığımız 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde çok açıkça görülmüştür? dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisinin 15. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Cumhurbaşkanı ve Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan Ak Parti?nin kurulduğu tarihten itibaren siyasetin ana merkezine milleti koyduğunu belirtti.

Keskin,  Ülkemizin refahı ve huzuru için atılan adımlar, milletimiz tarafından her alanda ve platformda büyük ve ciddi karşılık aldı. Millete olan hizmet aşkımız, iç ve dış tehditler, darbe girişimleri ve engellemelere rağmen hiçbir zaman hız kaybetmedi. Önümüze çıkan engeller ve engellemelerde hep yüzümüzü, gücümüzü aldığımız milli iradeye döndük.? Dedi.

 

 

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisindeki herkesin, inançlarını yaşaması için değerlerini, kültürünü, kimliğini özgürce ifade edebilmesi, yaşam tarzını muhafaza edebilmesi , özellikle de fikirlerini rahatça söyleyebilmesi için tarihi nitelikte reformlar yaptıklarını kaydeden Keskin, ? Bizi durdurmak için içte ve dışta hain terör örgütleri ellerinden geleni yapsalar da biz milletimizle birlikte yolumuza koyulan taşları bir bir temizledik.? Dedi.

15 Temmuzda hain FETÖ/PDY tarafından ülkemizin demokrasisine ve milli iradesine yapılmak istenen işgal ve suikast girişiminin de tesis edilen sağlam demokrasi kültürü ve yüzlerinin millete dönük olması sayesinde bertaraf edildiğini ifade eden Keskin açıklamasında,

?AK Parti; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada milletinin gönlünde yer bulmaya devam edecek ve bu necip millete hizmete kesintisiz devam edecektir. Hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyorum.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.