KURA ÇEKİMİ YARIN

KURA ÇEKİMİ YARIN

Camikebir mahallesindeki TOKİ konutları için, ön alım hakkı listesine giren hak sahipleri konut edindirme tercihi için çekiliş yapacaklar. TOKİ kura çekilişine 198 konut için  110 hak sahibi katılacak.

Düzce?nin yeniden inşası ve kentsel yapılanmayı düzenleyecek yatırımların başında gelen Camikebir Mahallesi kentsel dönüşüm alanındaki çalışmaların tamamlanması ile birlikte hak sahipleri için kuraların çekileceği tarih belli oldu. 23 Ağustos Salı günü yapılması planlanan kura çekiminde öncelik kentsel dönüşüme esas alanda hak sahibi olanlara tanınacak. Kentsel dönüşüm amacıyla istimlak edilmiş gerek arsa payı gerekse evi olan vatandaşlar, kura çekimine ön alım hakkı sahibi unvanıyla öncelikli olarak katılacak. 198 konut üzerinden yapılacak kura çekimleri için hak sahipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlarından yararlanabilecekler.

Kura çekilişi 23 Ağustos Salı günü saat 14,00?de Düzce Belediyesi Meclis Salonu?nda yapılacak.

Düzce Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Camikebir mahallesinde yapılan dairelerin satış fiyatları belli olmuş,  Muhammen bedel üzerinden daireler 28 Nisan tarihinde yapılan ihale ile satışa çıkartılmıştı.

Belediyeye ait 47 dairelerin muhammen bedeli 120 metrekarelik daireler için 321 bin lira 336 bin lira arasında, 142 metrekarelik daireler için 394 bin lira ile 379 bin lira arasında, 165 metrekarelik daireler için 440 bin lira ile 458 bin lira arasında fiyat belirlenmişti.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.