SIRADA ÇEVRE DÜZENLEMESİ VAR

SIRADA ÇEVRE DÜZENLEMESİ VAR

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarılan Şıralık Spor Tesislerindeki soyunma odaları ve tribünlerin çalışmaları bitme aşamasına geldi. Çalışmaların hafta sonuna kadar tamamlanarak teslim edilmesi hedefleniyor.

Düzce?de spor tesislerinin yetersiz olmasından dolayı Düzce Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü harekete geçerek Şıralık Mahallesinde yer alan sahalara tesis yaptırma adına ihaleye çıktı. 2016 yılının 2. ayında başlanan soyunma odaları ve tribünlerde çalışmalar son aşamaya geldi.

Soyunma odasının olduğu bölümde duş, tuvalet, hakem odası, soyunma odasılar, gözlemci odaları, kafeterya bölümleri yer alıyor. Ev sahibi takım için ayrılan tribünler ise 500 kişilik kapasiteli olurken misafir takım için yapılan tribünler 250 kişi kapasiteli inşa edildi. Çalışmaların geldiği nokta hakkında bilgiler veren firma yetkilisi Cemal Çapar, ilgi birimler ile uyumlu bir şekilde çalışarak projeyi tamamladıklarını belirtti.

Şubat ayının 15?inde başlayan çalışmaların 30 Ağustos tarihinde bitirilecek olduğuna vurgu yapan ihaleyi alan firmanın sorumlusu Cemal Çapar, tesiste montaj ve çevre düzenlemesinin yapılmaya devam ettiğini belirtti.

Çapar, ? Bizim ihale süremiz Şubat ayının 15?inde başladı. Yaklaşık 7 aydan beri çalışmalarımız devam ediyor. Ağustos ayının 30?unda projeyi teslim edeceğiz. Şuanda montaj çalışmaları yapılıyor. Tribünlerin olduğu noktada tuvaletler yoktu bunun için ihaleye ek süre verildi. Çevre düzenlemesi yapılacak. Tel çit ile binanın çevresi çekilecek. Çalışmaları hafta sonuna kadar tamamlayarak teslim edeceğiz. Uyumlu bir çalışma sonrasında soyunma odalarını ve tribünler sorunsuz bir şekilde tamamlandı? dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.