1 HAFTA ÖNCE GÜNDEME GETİRMİŞTİK

1 HAFTA ÖNCE GÜNDEME GETİRMİŞTİK

Nusrettin cami önünde yer altında telefon kablolarının bulunduğu menholun su içinde kaldığını ve vatandaşın tepkisini geçtiğimiz günlerde gündeme getirmiştik. 1 haftadır hala müdahale edilmemesine mahalleli bir kez daha isyan etti.

Geçtiğimiz günlerde, Burhaniye Mahallesine fiber kablo çekmek  için gelen TELEKOM ekipleri menholun içinde su akıntısını olduğunu vatandaşlara söyleyince mahalle esnafı belediyeyi ve ilgili kurumları aramışlardı ancak aradan geçen süre zarfında boşa akıp giden suya çözüm bulunamadı.

Düzce Tv olarak daha önce de gündeme getirmiş olduğumuz konu ile ilgili olarak belediye yetkilileri tarafından çalışma yapılmamasına mahalle sakinleri tepki gösterdiler.

Bir haftadır içme suyu hattında boşa akan suyun bedelinin Düzcelinin cebinden ödendiğini belirten Mahalle sakinlerinden Mehmet Ali Çelik, belediyenin şikayet hattına ilettikleri sorunun bir türlü çözülememesinden dolayı duyduğu rahatsızlığı ifade etti.

Çelik, ? Geçtiğimiz hafta pazartesi günü Telekom?dan arkadaşlar buradaki hattı kontrol etmek için geldiklerinde kuyunun içinde içme suyu hattının su akıttığını gördük. Belediyeye ihbarda bulunduk. Geçtiğimiz hafta sürekli olarak aradık ancak bir türlü buraya gelmediler. Televizyonunuz aracılığıyla buradaki durum haber yapıldı. Buradan akan su Düzce?mizin içme suyu, boşa akan suda kayıp kaçak bedeli adı altında vatandaşın cebinden çıkıyor. Bizler vatandaş olarak ariza ihbarı yapmamıza rağmen neden belediyeden buraya gelinmiyor. Vatandaşların sıkıntıları çözülmeyecek ise şikayet hattı kuruldu? dedi.

Mahalle esnaflarından Bülent Çebe ise boşa akan suya karşı bir an önce önlem alınması yönünde belediye yetkililerine seslendi.

Çebe, ? 10 günden beri su burada boşa akıyor. Belediye yetkililerine konu ile ilgili bilgi verdik ancak gelen giden yok. Yapılacağı söyleniyor ancak kimse gelmiyor? diyerek tepki gösterdi? ifadelerini kullandı.

Burhaniye Mahallesi Muhtarı İsmail Tanışman ise konu hakkında belediye yetkililerine müracaat ettiklerini yaşanan sorunun en kısa süre içerisinde çözüleceğini belirtti. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.