SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALANDI

SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALANDI

Düzce Belediyespor bünyesindeki Basketbol ve Voleybol branşındaki sporcuların sağlık açısından muayene ve tetkikleri için Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi ile sponsorluk anlaşması imzalandı.

Düzce Belediyespor Basketbol ve Voleybol sporcularının antreman ve maç sırasında oluşabilecek sakatlıkları ile ilgili her türlü muayene ve ileri tetkikleri için Özel Hayri Sivrikaya hastanesinde protokol anlaşma töreni düzenlendi.

Branş spor dallarına ilişkin federasyonların istediği rutin tetkik ve muayeneler için yapılan anlaşma törenine Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu, Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi İletişim ve Pazarlama Direktörü Nusret Erek ile Genel Koordinatör Op. Dr. Sedat Çelikel katıldılar.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş, protokol hakkında bilgi verirken, Düzce Belediyespor?un tüm sporcularının artık Hayri Sivrikaya Hastanesinin sağlık güvencesinde olacağını belirtti. Keleş ayrıca sporculara bu yıl imkanların daha iyi olacağı yönünde söz verdi.

Anlaşmaya göre Düzce ili içerisinde maçlarda da ekipli acil yardım ambulansı da bulundurulacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.