FIRAT KALKANI İLE CEZASIZ KALMAYACAK

FIRAT KALKANI İLE CEZASIZ KALMAYACAK

MHP İl Başkanı Ümit Yılmaz, Suriye sınırında başlattığı Fırat kalkanı operasyonu ile, Türkiye  aleyhine çalışan terör şebekelerinin, yapılan uyarılara kulak asmadan gerçekleştirdikleri  ihlallerin cezasız kalmayacağını söyledi.

Son günlerde ülkemizde terör şebekelerinin yapmış olduğu katliamlar karşısında Türk Milletinin büyük kayıplar yaşadığını belirten MHP İl Başkanı Ümit Yılmaz, farklı isimlerle faaliyetlerini yürüten  terör çetelerinin temel amacının Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bütünlüğünü yok etmek  ve Türk Milletinin iradesini ele geçirmek olduğunu kaydetti.

 

 

Yılmaz, ? 24 Temmuz sabahı Türk Silahlı  Kuvvetlerinin Suriye sınırından  geçerek  başlattığı Fırat Kalkanı Operasyonu ,   sınır ötesinden  sızan teröristlerin önüne geçilmesi bakımından büyük önem taşımaktadır. 15 temmuz sürecinden sonra moral ve motivasyonu düşen  ordumuzun  başarılı bir sınır ötesi operasyon gerçekleştirerek   dünyaya gücünü tekrar ispat etmesi de  operasyonun ayrı bir kazanımı olmuştur.? Dedi.

Fırat?ın batısının daha öncede belirtildiği gibi Türkiye Cumhuriyeti devletinin kırmızı çizgisi olduğunun altını çizen Yılmaz,  ? Bölgede Türkiye  aleyhine çalışan terör şebekelerinin,  devletimiz tarafından yapılan uyarılara kulak asmadan gerçekleştirdikleri  ihlaller,  Fırat Kalkanı operasyonu ile cezasız kalmayacağını göstermiştir. Sınırlarımız içinde ve sınır ötesinde bu gibi yapılara karşı başlatılan her mücadele  kararlı şekilde sürdürülmeli ,  DAEŞ, YPG ve PKK militanlarının kökü kazınana kadar da devam ettirilmelidir. Devletimizin bu kapsamda aldığı her karar milletçe desteklenmektedir. Fırat Kalkanı Operasyonun emir komuta kademesinde görev alan Türk Silahlı Kuvvetlerinin tüm mensuplarına  başarılar dileriz.? İfadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.