MÜSİAD DOST MECLİSİ TOPLANDI

MÜSİAD DOST MECLİSİ TOPLANDI

MÜSİAD Düzce şubesi Dost Meclisi toplantısı yapıldı. Toplantının onur konuğu Vali Ali Fidan oldu. 

MÜİSAD Dost Meclisi toplantısı geniş katılımla yapıldı. MÜSİAD Şube Başkanı İsmail Çakmak,15 Temmuz Darbe Girişimi akabinde yaşananlar ve sonuçları ile ilgili üyeleri bilgilendirmek amacıyla Vali Ali Fidan?ın davet edildiğini söyledi.

Çakmak, ? Ülkemiz, 15 Temmuz Cuma gecesi önce karanlığı; ortaya konan büyük inanç ile de aydınlığı yaşadı. İşadamları olarak, demokrasimizin derinleşmesi ve ekonomimizin güçlenmesinin sivil bir yönetimle mümkün olduğunun bilinci ile demokrasi dışı güçlerin müdahalelerinin en başta ekonomimize büyük zarar vereceğini, tüm birikimlerimizi heba edeceğini biliyor, anti demokratik her türlü girişimin karşısında kararlılıkla duruyoruz. Bu hain girişimin çökertilmesinin orta ve uzun vadede ülkemiz ekonomisine olumlu yansımalarının olacağı kanaatindeyiz. Çünkü iş dünyası huzur, güven ve istikrar ister? dedi.

Çakmak iş adamları olarak daha fazla çalışacaklarını belirtirken, bütün piyasaların süratle normal seyrine ulaştığını söyledi, ?Bundan sonra da bizler daha çok çalışarak ve üreterek ekonomimizi büyütmeye devam edeceğiz? dedi.

Çakmak konuşmasında MÜSİAD?ın uygulamaya başlattığı Karz-ı Hasen Sandığı uygulaması ile ilgili bilgi verdi. 

Çakmak ?Karz-ı Hasen güzel borç demektir. Allah-ü Teala muhtaçlara kendi rızasından başka bir karşılık beklemeksizin borç vermemizi tavsiye ediyor. Bu sebeple MÜSİAD üyelerimiz arasında yardımlaşma ve dayanışmayı artırmak amacıyla Karz-ı Hasen Sandığı'nı kurdu. Üyelerimizin vereceği güzel borçlar yine üyelerimizin ihtiyaçlarını gidermek için kullanılacak. Kısacası Karz-ı Hasen Sandığı MÜSİAD üyeleri arasında dayanışma ve yardımlaşma organizasyonu olacak. Gelecekte yapılacak organizasyonlar ile ilgili olarak yine bizler için değerli olan konuklarımız ile dost meclis toplantılarımıza devam edeceğiz? ifadelerini kullandı.

  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.