KELEŞ: SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ

KELEŞ: SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ

Uzun yıllardır bitirilemeyen Kültür Merkezinin Kurban Bayramına yetiştirilmesi adına dört koldan çalışmalar sürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Keleş?in hedefi, kurban bayramında resmi bayramlaşma törenini Kültür Merkezinde yapmak.

Düzce?nin kanayan yarası haline gelen ve yıllardır bitirilemeyen Kültür Merkezinde çalışmalar son aşamaya geldi. Sayısız siyasi ve bürokrat eskiten Kültür Merkezini Kurban Bayramına yetiştirilmesi adına ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.

Kültür Merkezinde çalışmaların geldiği noktayı mikrofonlarımıza özel olarak yaptığı açıklamada anlatan Belediye Başkanı Mehmet Keleş ? Düzcelilere verdiğimiz sözü yerine getireceğiz? dedi.

Kültür Merkezinde eksik olan ve yapılmayı bekleyen alanlarda yaklaşık olarak 100 işçi ile çalışmaların sürdüğünü belirten Keleş, Kurban Bayramında Bayramlaşma törenini Kültür Merkezinde yapacaklarını söyledi.

Keleş, ? Kültür Merkezinde yaklaşık 100 işçi ile çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bakanımız Faruk Özlü?ye bildiğiniz üzere bir söz verdik Kurban Bayramına burayı yetiştireceğiz diye. Çalışmalarımız 3 alanda tüm hızıyla sürdürülüyor. Bahçe, ön tarafta bulunan büyük havuz ve diğer işlerin bitirilmesi adına işçiler yoğun mesai anlayışı ile çalışıyor. İnşallah Kurban Bayramında bayramlaşmayı orada gerçekleştireceğiz. Düzcelilere vermiş olduğumuz sözü tutmuş olacağız? ifadelerini kullandı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.