ÖYLE OKULA BÖYLE YURT

ÖYLE OKULA BÖYLE YURT

Yeni dönemde eğitim öğretime açılacak olan Osman Kuyumcu İmam Hatip Lisesi son derece modern mimarisi ile göz alırken, imam hatip lisesi yurdu ise adeta tel tel dökülüyor. Yeni binada öğrenim görecek olan öğrencilerin kalacağı yurdun görüntüsü ?öyle binada okuyup böyle binada mı kalacaklar? dedirtti.

Düzce?de müteahhit azizliğine uğramadan kısa sürede bitirilen yatırımlardan biri olarak dikkat çeken Osman Kuyumcu İmam Hatip Lisesi, göz kamaştıran mimarisi ile açılmak için gün sayıyor. Son derece modern olan ve 5 yıldızlı bir oteli andıran okul, geçici binalarda eğitim gören öğrencilere  yeni dönemde hizmet vermeye başlayacak.

Ancak Osman Kuyumcu İmam Hatip Lisesi bir o kadar  güzel binasıyla eğitim verecekken, imam hatip lisesinin Şıralık girişindeki yurdu ise bir o kadar kötü görüntü sergiliyor.

Yurt binasının dış cephesi dökülürken, içinde de durumun farklı olmadığı öğrenildi. Bina içinde öğrencilerin kullandığı alanların da bakımsız olduğu öğrenilirken, yeni döneme az bir süre kalmasına rağmen yurdun neden elden geçmediği merak ediliyor.

Yeni okul binasına bu kadar önem verilirken, arka planda kalan ve öğrencilerin okuldan kalan zamanlarını geçireceği yurt binasına neden aynı önemin verilmediği ise ayrı bir merak konusu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.