ŞEHİT BAYSAN İÇİN MEVLİDİ ŞERİF ŞEHİT BAYSAN İÇİN MEVLİDİ ŞERİF

ŞEHİT BAYSAN İÇİN MEVLİDİ ŞERİF ŞEHİT BAYSAN İÇİN MEVLİDİ ŞERİF

15 Temmuz akşamı Ankara Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne havadan yapılan bombalı saldırıda şehit olan 17 polisten biri de Düzceli Ufuk Baysan için ölümünün 40. gününde mevlidi şerif okutuldu.

 

15 Temmuz akşamı Fethullah Gülen Terör Örgütü FETÖ/PYD tarafından kalkışılan askeri darbe teşebbüsünde Ankara Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne havadan yapılan bombalı saldırıda şehit olan 17 polisten bir olan Düzceli Ufuk Baysan için mevlidi şerif okutuldu. Özel Hareket Daire Başkanlığında 4. Sınıf Emniyet Müdürü olarak görev yapan Baysan?ın şehitlik mertebesine erişmesinin 40. gününde okutulan mevlidi şerif, Yasin-i Şerif ve Kuran-ı Kerim 15 Temmuz akşamı şehitlik mertebesine erişen demokrasi şehitlerinin, vatan bekçisi asker ve polislerin ruhuna okundu.

Düzce Valisi Ali Fidan yoğun programı nedeniyle gündüz şehit ailesini ziyaret etti. Çalıcuma Köyünde okutulan Mevlidi şerife Düzce Vali Yardımcısı, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Ak Parti Düzce Teşkilatı, MHP İl Başkanı ve teşkilatı, İl Müftüsü Selami Emen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım, Şehit Baysan?ın silah arkadaşları, Düzceliler ve şehit yakınları katıldı.

İl Müftüsü Selami Emen ve Düzce?de görev yapan imamların okuduğu mevlidi şerifte Şehit Baysan?ın silah arkadaşı da dua okudu. Akşam ezanı ile yatsı ezanı arasında okunan okumada misafirlere ikramlarda bulunuldu.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.