15 TEMMUZ RUHUNU YAŞATACAKLAR

15 TEMMUZ RUHUNU YAŞATACAKLAR

15 Temmuzda FETÖ mensupları tarafından kalkışılan askeri darbe teşebbüsünde hayatını kaybeden demokrasi şehitlerinin unutulmaması adına bir köşe oluşturuldu. Mahtmazel Maestro Cafe de şehitlerin resimlerinden oluşan köşe ilgi çekici olduğu kadar da anlam yüklü.

 

Tüm Türkiye?de olduğu gibi Düzce?de 15 Temmuz akşamı bir grup Fetöcü asker tarafından kalkışılan askeri darbeye tepkiler çığ gibi büyümüş, her düşünceden insan vatanın bölünmez bütünlüğü altında kenetlenmeyi başarmıştı. Darbe girişimi sırasında şehitlik mertebesine erişen kahraman Türk Milletinin evlatlarının anıları Düzce?de bir kafede de taze tutuluyor.

15 Temmuz Şehitler Köşesinde Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu olan Atatürk, Düzce?nin son dönemlerde vatanı için hayatını kaybeden asker ve polis şehitleri ile darbe kalkışmasında demokrasi şehidi olan kişilerin fotoğrafları yer alıyor.

15 Temmuz akşamı tankların önünde kendilerini siper eden kahraman şehitler için kafesinde bir köşe oluşturduğunu ifade eden Mahtmazel Maestro Cafe İşletmecisi Hediye Gökçe, kafesi ayakta olduğu sürece şehitler köşesinin yer alacağını belirtti.

Hediye Gökçe, ? vatanı bölmeye kalkışanlara karşı ve vatan için tankların önüne kendini atan şehitlerimiz için kafemizde şehitler köşesi yapmak istedim. Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmamak ve vatanımızın her şart altında her zaman arkasında olacağımızı göstermek istedim. Bu tabloda demokrasi zaferinde ve vatan görevinde şehitlik mertebesine erişmiş olan kahramanların resimleri var. Bu köşe kafein ayakta kaldığı süre boyunca burada sergilenecektir? ifadelerini kullandı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.