YENİ YOLLARA YENİ ÇÖZÜM

YENİ YOLLARA YENİ ÇÖZÜM

Düzce Belediyesi tarafından çevre yolların açılması ile birlikte ulaşıma destek çözümleri de gündeme geldi. Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yeni açılan yolların artması sonucu ulaşımda elektrikli metrobüslerin kullanılacağını bildirdi.

 

Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ulaşım mastır planı çerçevesinde yolcu taşımacılığında elektrikli metrobüslerin de kullanılacağını açıkladı. Bu amaçla, Türkiye?deki önemli firmalardan biri olan Bozankaya firmasında incelemelerde bulunduğunu söyleyen Keleş,  ? Düzce?de kuzey ve güney çevre yolları ile bunlara bağlı bağlantı yollarının hızla açıldığını,  . her yeni yolun ulaşım ihtiyacını da beraberinde getirdiğini belirterek, ?Hızlı ve güvenli yolcu taşımacılığı için elektrikli metrobüsleri tercih ediyoruz? dedi.

Keleş, ? Ankara?da Bozan Kaya Tesislerini gezdim ve yakın zamanda Belediyenin bünyesine elektrikli otobüsleri kazandıracağız. Şuanda Düzce Belediyesi bünyesinde mazot ve doğalgazla çalışan araçlar var. Mazotlu araçlarımız bizlerin maliyetlerini çok yükseltiyor. Mazotlu araçları elektrikli araçlarla değiştirmek istiyoruz. elektrikli araçlardan bir tanesi de Metrobüs dediğimiz uzun ve ekonomik otobüslerdir. Kalıcı Konutlar- Düzce ve Üniversite- Düzce arasında kullanmak istiyoruz. bu araçlar ulaşım maliyetini ciddi anlamda düşürecektir. Ekonomik olma özelliğinin yanı sıra sessiz ve modern araçlardır. Yakın bir gelecekte Düzce?nin sokaklarında elektrikli arabaları görmeye başlayacaksınız? şeklinde konuştu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.