KURA İLE BELİRLENECEK

KURA İLE BELİRLENECEK

Düzce?de  İŞKUR tarafından başlatılan Toplum Yararına Programı kapsamında okullarda işe alınacak olan 180 kişi için 3 günde 700 kişi başvurdu. Yetkililer başvuru süresinin sona ereceği 11 Eylül?e kadar 2 binin üzerinde başvuru beklediklerini söylediler.

Çalışma ve İş Kurumu Düzce İl Müdürlüğü ile Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında "Toplum Yararına Programı" çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı merkez okullar ile ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından tespit edilen okullara, yardımcı hizmetli alınacak.

 

 

Bu kapsamda, 2 Eylül?den itibaren okullarda çalışmak için Çalışma ve İş Kurumu Düzce İl Müdürlüğüne başvurular başladı. Merkez ve ilçelerde bulunan okullara alınacak 180 kişilik kadro için 2 Eylül Cuma gününden itibaren İŞKUR?a 700 kişi başvurdu.

Yetkililer başvuru süresinin sona ereceği 11 Eylül Pazar gününe kadar başvuru sayısının 2 bini aşmasını beklediklerini bildirirken, 180 kişilik personelin Valilik tarafından başvurular arasından yapılacak kura çekimi ile belli olacağı öğrenildi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.