BÜYÜK TAŞINMA BAYRAM SONRASI

BÜYÜK TAŞINMA BAYRAM SONRASI

Bitti bitiyor, açıldı açılacak derken, 2010 yılından bu yana yapımı süren yeni devlet hastanesine nihayet taşınma işlemleri başladı. Eski hastane ve Muncurlu yerleşkesinde yatan ameliyatlı hastalar yeni hastaneye taşınmaya başlarken, bayram sonrası ilk pazartesi 78 poliklinik de hastaneye nakledilecek.

Aziziye mahallesinde 2010 yılında inşaatı başlayan, bugüne kadar bir çok badireler atlatan devlet hastanesine nihayet taşınma başladı.

Düzce Devlet Hastanesi'nin temeli, 2010 yılında Sağlık Bakanlığı ile  TOKİ  arasında imzalanan anlaşmadan sonra atıldı. Aradan geçen 6 yıllık sürede çok sayıda taşeron firma değiştirilen hastane, geçen nisan ayında düzenlenen 'Toplu açılış' töreninde hizmete girdi.

Ancak adan yaklaşık 5 ay geçmesine rağmen açılamayan hastanede bir süre önce makine ve techizatlar taşınmaya başlamıştı. Bugünlerde eski hastane ve Muncurlu yerleşkesindeki hastalar da yei hastaneye nakledilmeye başlarken, bayram sonrası 19 eylül pazartesi günü 78 polikliniğin hastaneye taşınacağı öğrenildi.

 

 

VALİLİK DE AÇIKLAMA YAPTI

Düzce Valiliği tarafından da hastanenin taşınmasıyla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, 94 milyon lira yatırım değeri bulunan hastanede çalışmaların devam ettiği bayram sonrası poliklinik hizmeti sunulmaya başlayacağı bildirildi.

Açıklamada, 3 farklı yerleşkede hizmet veren devlet hastanesinin tek binada 352 yatak kapasiteli olarak hizmet vereceği, 1 ay içinde tamamen faaliyete geçmesinin planlandığı, 19 Eylül pazartesi günü polikliniklerin taşınacak olması nedeniyle, eski SSK hizmet binası ve Muncurlu binasında hizmet verilmeyeceği kaydedildi.Ancak, acil servis, yoğun bakım ve yataklı servislerin 1 ay daha aynı yerlerinde hizmet vermeye devam edecekleri bildirildi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.