THK BAĞIŞLARI BEKLİYOR

THK BAĞIŞLARI BEKLİYOR

Türk Hava Kurumu Düzce Şubesi, her Kurban Bayramı?nda da olduğu gibi bu bayramda da, kurban derisi toplamak için aralarında Genç Kanatlar adlı gönüllü gençlerin de yer aldığı 10 kişilik ?Deri Toplama Ekibi? kurdu. Genç ekipler gönüllü vatandaşların derilerini topluyor.

Türk Hava Kurumu Düzce Şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı?nda deri topluyor. Toplanan deriler Türkiye genelinde ki havacılığa gönül veren tüm gençlerin eğitim masraflarına gidiyor.

Türk Hava Kurumu Düzce Şubesi, gönüllü gençlerden oluşan ekiplerle köy köy, mahalle mahalle gezerek makbuz karşılığında  deri topluyor.

Türk Hava Kurumu Düzce Şube Saymanı Pınar Öz, THK?nın deri toplama amacını anlatırken, gönüllü vatandaşlardan katkı beklediklerini belirtti.

 

 

Öz, ? Bu yıl da gönül veren vatandaşlarımızın desteği ile deri toplamaya devam ediyoruz. Kesimhanelerde arkadaşlarımız var, şehir merkezinde dolaşan aracımız var. Gönüllü ailelerimizden derilerini alıyoruz. Bu derilerin bedelini, THK ve TSK?ya pilot alımında,yetiştirilmesinde kullanıyoruz. 10 kişilik genç kanatlarımız var. Ayrıca İlçeler ve merkezde aracımız geziyor. Bayramın 3. gününe kadar buradayız. Gönüllü vatandaşlarımız bize derilerini teslim edebilirler.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.