SAĞLIĞIMIZ ONLARA EMANET

SAĞLIĞIMIZ ONLARA EMANET

Kurban Bayramı'nda herkes aileleri ve sevdikleriyle bayramlaşırken, halkın sağlığı, can ve mal güvenliği için görev başında olanlar da vardı. İtfaiye ve polis ekipleri gibi, devlet hastanesinin acil servis personeli de bayramda görevinin başında.

Düzce Devlet Hastanesinde Bayram tedbirleri kapsamında gerekli önlemler alınırken, yeterli sayıda görevlendirilen personel Bayram süresince hizmet verecek. Çoğu zaman mesai kavramı olmaksızın bayram ve tatil günlerinde de fedakarlık ederek çalışan sağlık personeli bayram dolayısıyla artan iş yüküne cevap vermeye çalıştılar.

Vatandaşların bayramı sağlıklı geçirmeleri amacıyla görev başında olan nöbetçi sağlık personeli, gerek kurban kesimi sırasında yaşanan kazalara gerekse diğer şikayetlere müdahale etti.

Nöbetçi doktorlar, yardımcı sağlık personelleri, Düzcelilerin sağlıklı ve sorunsuz bir bayram tatili geçirmesi için fedakarca çalıştılar, bazen yaşanan aşırı yoğunluğa rağmen, zamanla yarışarak hastaların tedavilerini hızlandırıp, hasta ve hasta yakınları tarafından takdirle karşılandılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.