YENİ HASTANEDE İLK GÜN YOĞUNLUĞU

YENİ HASTANEDE İLK GÜN YOĞUNLUĞU

Düzce  Devlet hastanesi yeni binasında bugün itibariyle hasta kabulüne başladı. Yıllardır modern hastanenin özlemini çeken Düzceliler bugün adeta hastaneye akın etti.

Düzce yıllardır beklediği yeni hastanesine nihayet kavuştu. 1999 depremleri sonrası prefabrik binada ve olumsuz şartlarda hizmet veren eski hastaneden kurtulan sağlık personeli ve vatandaş için bugün adeta bayram gibiydi.

 

Yeni hastanede acil ve ameliyathaneler dışında poliklinik hizmeti verilmeye başlanırken, bu sabah ilk hasta kabulü de gerçekleşti. Vatandaşlar yeni hastaneye adeta akın etti. İlk gün yoğunluğunun yaşandığı hastane Düzcelilerin yıllardır özlemini duyduğu hizmet ile kapılarını açtı.

Yeni hastane düzeni ve temizliği ile dikkat çekerken, 17 bloktan oluşan binada 20 adet asansör, 124 araçlık kapalı ve 295 araçlık açık otoparkı bulunuyor.  Ayrıca 352?ye ulaşan yatak kapasitesi ile yeni hastane,  yıllardır prefabrik binaya mahkum olan Düzcelilerin de beğenisini kazandı.

İlk gün hastaneye gelen vatandaşlar binanın düzeninden ve temizliğinden oldukça memnun kalırken, eski hastane ile kıyasladıklarında ise ? 5 yıldızlı otele gelmiş gibiyiz? dediler.

DÜZCE'MİZE HAYIRLI OLSUN

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, yoğun çabaların sonunda bugün itibariyle vatandaşların hizmetine açılırken, bir açıklama yayınlayan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, hastanenin bitirilmesi için milletvekilleri ile birlikte büyük efor sarf ettiklerinin altını çizdi.

Keskin, ? Düzce?mizde uzun yıllardır bizi yoran hastane sorununu çözmüş bulunuyoruz. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce Milletvekillerimiz Fevai Arslan ve Ayşe Keşir ile birlikte göreve geldiğimiz süreden itibaren hastane inşaatının bitirilerek hizmete açılması için büyük efor sarfettik. Defalarca yüklenici firma ve TOKİ yetkilileri ile en kısa sürede hastanenin açılması için toplantılar yaptık ve Ankara?da da takibini yaptık. 300 yatak olan kapasiteyi 352?ye çıkardık. Fiziki olarak tüm eksikliklerin tamamlanarak açılmasını istedik. Bugün itibariyle de hastanemiz hizmete açıldı. Vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz 352 yataklı Devlet Hastanemiz ilimize hayırlı olsun. Bundan sonra da diğer projelerimizi hayata geçirerek ilimize ve vatandaşlarımıza hizmet noktasında önemli işler başaracağız? ifadelerinde bulundu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.