AKÇAKOCA?DA FIRTINA

AKÇAKOCA?DA FIRTINA

Akçakoca'da gece 22.00'den sonra etkisini gösteren fırtına, çeşitli kazalara ve yaralanmalara yol açtı. Liman içinde meydana gelen olayda, bir çatıdan düşen kalaslarla 1?i ağır 3 kişi yaralandı.

Akçakoca?da dün akşam etkili olan fırtına tehlike yarattı. Fırtınaya deniz kıyısında yakalan 4 arkadaş talihsiz bir kaza yaşarken, çatıdan kopan inşaat malzemelerin kafalarına düşmesi sonucu yaralandılar.

Liman içindeki bir kafeteryanın çatısından kafalarına düşen kalasla yaralanan vatandaşların imdadına çevredekiler ve sağlık ekipleri yetişti.

Emniyet ve sağlık ekiplerinin derhal olay yerine gelmesiyle yaralılar hastanede tedavi altına alınırken, yaralılardan O.D'nin ağır bir travma geçirdiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu yakınlarınca belirtildi.

Akçakoca Devlet hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından, O.D ve diğer yaralı 2 arkadaşı, Düzce Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

HORTUM ÇATILARI UÇURDU

 Akçakoca'da gece yarısından sonra etkisini gösteren fırtına ve hortum nedeniyle 30?un üzerinde evin çatısı uçtu, onlarca evi su bastı. 
Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve Afet İşleri yetkilileri hasar tespit çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, yapılan tespitlerde bir çok mahallerde hortum afeti nedeniyle 30?un üzerinde çatının uçması ve su baskınlarının olduğunu söyledi. Başkan Yemenici, Afet İşleri tarafından hasar tespit çalışmaları konusunda vatandaşların bizzat Belediye ve Kaymakamlığa müracaat etmelerini belirterek, ??Hortum şiddetli bir şekilde bir bölgede etkili oldu. Zarar büyük, su baskınları konusunda tedbirleri alıyoruz. Ancak vatandaşlar da bu konuda duyarlı olmalılar. Hortum olayında bir ağır yaralımız var, o da hastanede tedavi altında" diye konuştu.
Başkan Yemenici, şehrin bir kısmına halen elektrik verilemediğini ancak çalışmaların sürdüğünü de belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.