TEŞKİLATLARA GENELGE GÖNDERİLDİ

TEŞKİLATLARA GENELGE GÖNDERİLDİ

AK Parti Genel Merkezi tarafından olağanüstü hal süresi boyunca milletvekilleri ve il başkanı dışında hiçbir şekilde seminer, davet yapılmayacak.

AK Parti Genel Merkezi, illerdeki parti teşkilatlarına gönderdiği genelge ile belediyelerin de dahil olduğu tüm parti teşkilatlarının etkinliklerini yasakladı.

Alınan bilgiye göre, Ak Parti Genel merkezi tarafından olağanüstü hal süresi boyunca milletvekilleri ve il başkanı dışında hiçbir şekilde seminer verilmemesi, davet yapılmamamsı tebliğ edildi.

Genelge hakkın yapılan açıklamada, ?Birileri çağırılarak konferanslar verilmeyecek. Çünkü hassas bir süreçten geçiyoruz. Konferansa çağırdığımız kişinin ne söyleyeceği, ne söylemeyeceği kontrol edilebilirliği belli değil. Herkesin herkesi suçladığı bir dönemdeyiz. Bu hassas süreci daha rahat ve sakin geçirmemiz adına böyle bir bilgi bize tebliğ edildi. Kesinlikle hiçbir davetli konferans, seminer ve bu şekilde konuşmalar olmayacak. Bunu belediyelerimize tebliğ edeceğiz. Onların da konuk, davetli almamaları konusunda bilgi vereceğiz." Denildi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.