PENALTILARLA ELENDİK

PENALTILARLA ELENDİK

Ziraat Türkiye Kupasında 2. turda sahaya çıkan temsilcimiz PTT 1. Lig temsilcilerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor?a penaltılarda boyun eğdi. Maçı 10 kişi ile tamamlayan kırmızı şimşeklerin ortaya koyduğu futbol beğeni topladı.

Düzcespor Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur eleme maçında Gaziantep deplasmanın iyi futboluna rağmen penaltılarda rakibine boyun eğdi. Kupada eleme maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor?a konuk olan temsilcimiz 90 dakika da rakibi ile yenişemedi. 90 dakikanın ardından 15?er dakikalık iki uzatma devresinde de gol sesi çıkmayınca 3. tura yükselecek olan takımı penaltı vuruşları belirledi.

PTT 1. Lig?de oynadığı 4 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 10. sırada yer alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 3. Lig 2. Grup?un lideri temsilcimiz karşısında 3. tura yükselme adına mücadele verdi. Topla oynamada Düzcespor yüzde 70?lik oran ile oynadı. 

Maçın ilk dakikalarından itibaren kontrollü bir oyun sergileyen ve güçlü rakibi karşısında kontra ataklardan gol şansı arayan temsilcimizde maçın 78. dakikasında Kerem Çağatay ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Maçın bundan sonraki bölümünü 10 kişi tamamlayan temsilcimizde file bekçisi Salih Şenbaş göstermiş olduğu performans ile kalesinde devleşti. Özellikle maçın uzatma devrelerinde rakibin net pozisyonlarında kalesini gole kapattı.

Uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmayınca seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltı vuruşlarından şansı yerinde olmayan temsilcimiz 3-2?lik skorla yenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.