Düzce Belediyesi 19 Branşta kurs açıyor

Düzce Belediyesi 19 Branşta kurs açıyor

Düzce Belediyesi tarafından 2016-2017 dönemi için 19 branşta Meslek Edindirme Kursu açılacak. 26 Eylül tarihinden itibaren kayıtlar başlayacak. 


Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Meslek Edindirme Kurslarının 2016-2017 dönemi programı belli oldu. Buna göre, sezon için 19 branşta kurs açılacak. Bunlardan 11 kurs merkezde bulunan film platosundaki atölyelerde, 8 kurs ise yeni yapılan kültür merkezinde faaliyet gösterecek.

Meslek Edindirme Kurslarının planlaması şu şekilde:

Çok amaçlı sınıflar: Yönetici Asistanlığı ve İşaret Dili kursları kültür merkezinde olacak. Sanatsal Kurslar: Bale (Çocuk), Bağlama, Gitar, Tiyatro, Drama, Çini, Seramik, kursları kültür merkezinde, Resim ve Telkari kursları ise film platosu atölyelerinde açılacak. El beceresi ve kişisel gelişim kursları: Mefruşat, Yemek, Pastacılık, Nikah şekeri ve süslemeciliği, İğne oyası, El Nakışı, Giyim, Keçe aksesuar yapımı, Kağıt Rölyef kursları da film platosundaki atölyelerde açılacak.

26 Eylül tarihinde başlayacak olan kayıtlar 14 Ekim tarihine kadar devam edecek. Kayıtlar Düzce belediyesi merkez binası ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yapılabilecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.