MİNİKLERDEN BÜYÜKLERİNE

MİNİKLERDEN BÜYÜKLERİNE

Çilimli Anaokulunun kendileri küçük yürekleri büyük öğrencileri, Çilimli Anadolu lisesinde okuyan ağabey ve ablalarına bir hediye hazırladılar. Kendi elleriyle hazırladıkları Türkiye Haritası şeklindeki Türk Bayrağını büyüklerine hediye ettiler.

Çilimli Anaokulu miniklerinden anlamlı hediye. 15 Temmuz şehitlerimizi anma etkinlikleri kapsamında Türkiye Haritası içine Türk Bayrağı işleyen çocukları, bu el emeği göz nuru eserlerini Çilimli Anadolu Lisesi öğrencilerine hediye ettiler.

 

Çilimli Anadolu Lisesi?nde düzenlenen törene Anadolu Lisesi Müdürü Mevlüt Uçarcı, Anaokulu Müdürü Nuray Eran, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Minikler Hep Birlikte Daha İleriye Türkiye sloganıyla hazırladıkları anlamlı hediyelerini büyüklerine teslim ettiler. Minikler ağabey ve ablaları ile çeşitli etkinlikler yaparak sohbet ettiler.

Çilimli Anadolu Lisesi Müdürü Mevlüt Uçarcı, miniklerin anlamlı hediyesinden dolayı teşekkür ederken, okulun en güzel yerinde teşhir edeceklerini belirtti.

Uçarcı, ? Kendileri küçük yürekleri büyük olan bu kardeşlerimiz, okul müdürümüz ve öğretmenleri ile birlikte etkinlikte bulundular. 15 Temmuz şehitlerini anma etkinliği çerçevesinde, Türkiye haritasının içine Türk Bayrağını oluşturmuşlar. Çilimli Anadolu Lisesi ağabeylerine ablalarına armağan ettiler. Biz de okulumuzun en güzel yerinde bu hediyeyi teşhir etmeyi düşünüyoruz.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.