BELEDİYE ÖNÜNDE UZUN KUYRUK

BELEDİYE ÖNÜNDE UZUN KUYRUK

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla beraber Düzce?de şehir içi toplu ulaşımda kullanılan Kart 81 almak isteyen öğrenciler uzun kuyruklar oluşturdu.

Düzce Belediyesi tarafından şehir içi ulaşımının daha sağlıklı ve sistemli yürütülebilmesi için uygulamaya konulan Kart 81 almak isteyen öğrenciler, bugün belediye önünde uzun kuyruk oluşturdu.Düzce Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü?ne bir günde 500 başvuru yapıldı. Yoğunluk nedeniyle Ulaştırma müdürlüğüne personel takviyesi yapıldı.

 

Düzce Üniversitesinde eğitime başlayan öğrenciler  şehir içi toplu ulaşımda para yerine indirimli kart kullanmak için belediyeye akın etti.

Düzce Belediyesi tarafından öğretim yılı için öğrencilere indirimli ulaşım kartı paso verilmesine 2015-2016 eğitim döneminde başlanmıştı. Geçen dönemde öğrenciler için 10 bin kart verildiğini belirten yetkililer bu sayının Düzce Üniversitesine yeni kayıtlar nedeniyle 20 bine ulaşmasının beklendiğini ifade ettiler. İndirimli kart için Ekim ayına kadar yoğunluk yaşanacağını vurgulayan yetkililer, paso için öğrencilerin okullarından öğrenci belgesi ile vesikalık fotoğraf getirmelerinin yeterli olacağını açıkladılar.

Belediye önünde uzun kuyruk oluşurken, yaşanan yoğunluğun birkaç gün daha devam edeceği öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.