EK SEFERLER KONULDU

EK SEFERLER KONULDU

Düzce Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanları, öğrencilerin şehir merkezinden üniversiteye ulaşımı ile ilgili bir basın açıklaması yaptılar. Yapılan açıklamada, öğrencilerin rahat ulaşımı için Beçi otobüslerinin ek sefer koyduğu ve bundan sonra sorun yaşanmayacağı bildirildi.

Düzce Üniversitesi öğrencilerinin ulaşımda yaşadığı sorunların ve şikayetlerin artması üzerine Üniversitenin Öğrenci Konseyi Başkanlığı bir basın açıklaması yaptı.

 

 

Basın açıklamasına katılan Düzce Üniversitesi İdare ve Mali İşler Daire Başkanı Reşat Ekinci, sosyal medyada öğrencilerin ulaşım sıkıntısı yaşadığına dair yayılan söylentileri araştıran konsey başkanlarının yaptıkları araştırma sonucu elde ettikleri bilgileri açıklayacaklarını belirtti.

Düzce Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ömer Kalkan yaptığı açıklamada, sorunları yerinde görmek için Belediye Ulaştırma Müdürü İlyas Danış ve Beçi Kooperatif Başkanı ile birlikte araştırma yapıldığı belirtilerek, sefer sayısının artırıldığı ve bunun büyük bir gelişme olduğunu ifade etti. ? Bundan sonra sorun yaşayacağımızı düşünmüyoruz? dedi.

Kalkan, ? Araç seferlerini 400?den  600?e çıkardıklarını söylediler. 5 dakikada bir ortalama araç gelecek. Hanzade bölgesinden ek olarak 15 dakikada bir ek araçlarımız olacak.Biriken yolcuların alınmasını sağlayacak.Açılmış ve açılacak olan öğrenci yurtlarımızın önünden de yarım saat aralıklarla seferler yapılacak. Bu da sıkıntıyı hafifletecek. Şu an okulun ilk günleri, henüz nasıl bir sorunla karşılaşacağımız belli değil bu anlamda sorun haberleri asılsız.  Geçen seneye göre yüzde 50 bir artış var. Yaptığımız tespitlerle sorun yaşamayacağımızı düşünüyoruz. Hem ulaştırma müdürümüz hem Beçi başkanımız gerekeni yapacaklarını söylediler.? şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.