BAŞKAN KELEŞ?TEN BİR İLK

BAŞKAN KELEŞ?TEN BİR İLK

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 29 Eylül Perşembe günü Düzcelilerle bir araya gelecek. Belediye Meclis Salonunda düzenlenecek toplantıda Başkan Keleş, vatandaşın talep ve şikayetlerini dinleyecek.

 Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce halkı ile bir araya gelmeye hazırlanıyor. Düzce Belediyesi Meclis Salonunda 29 Eylül Perşembe günü saat 11:00?de yapılacak toplantıda Başkan Keleş, Düzcelilerin talep ve şikayetlerini dinleyecek.

Vatandaşlara projeler ve yatırımlar hakkında bilgi verecek olan Başkan Keleş, vatandaşın her zaman yanında olduğuna dikkat çekerek ?Vatandaşla buluşmak, Düzcelilerle bu istişare toplantısını yapmamızın amacı özellikle talepleri ilk ağızdan öğrenmek, ihtiyaçları en hızlı şekilde tespit etmektir. Bu toplantıların hem Düzce Belediyesi hem de Düzce halkına büyük bir ivme ve başarı kazandıracağını düşünüyorum. Düzce Belediyesinin vatandaşla iç içe olduğunu her zaman söylemiştim. Şimdi de bu toplantıyla bunu perçinlemiş olacağız. Tüm Düzcelileri toplantımıza bizzat davet ediyorum ? ifadelerini kullandı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.