2 PUAN ELİMİZDEN KAÇTI

2 PUAN ELİMİZDEN KAÇTI

Dün akşam televizyonumuzda yayınlanan Spor Sayfası programına telefon bağlantısı ile katılan Düzcespor Teknik Direktörü İskender Eroğlu, Kırıkhan maçı için ?2 puan elimizden uçtu? derken, bu hafta Yomra maçında bunun telafi edileceğini belirtti.

Dün akşam Hasan Kaya ile Spor Sayfası programının canlı yayın konukları Spor Yazarı İhsan Çetin ve gazeteci Cihat Tutkun?du.

 

Programda ağırlıklı olarak Düzcespor?un Kırıkhan ile oynadığı son maç ve liderliğin elden gidişi konuşuldu.

Düzcespor Teknik Direktörü İskender Eroğlu programa telefon bağlantısı ile katıldı.

Oyun anlayışında mücadele ruhunun önemine vurgu yapan Eroğlu, rakibin hangi ligde mücadele etmesinin hiçbir önemi olmadığını ve bu durumu kupa maçında çok net bir şekilde ortaya koyduklarını söyledi.

Eroğlu, ? Oyuncularımız ile her zaman konuştuğumuz da mücadele ruhunun ön planda tutulmasına vurgu yapıyoruz. Rakibimiz kim olura olsun mücadele ruhunun önemli olduğunu söylüyoruz. Bizler Ziraat Türkiye Kupasında turu atlayacağımıza inandık. Planlarımızda kırmızı kart olayı yoktu. Kupada yolumuza onurlu, gururlu, şerefimizle mücadele ettiğimizi düşünüyorum? dedi.

Hafta sonu Kırıkhanspor ile oynanan maç ile ilgili olarak ? 2 puan elimizden uçtu? diyen Eroğlu, son maçlarda ceza ve sakatlıklardan dolayı oyuncu değiştirme tercihlerini belli bir plan doğrultusunda yapmamanın sıkıntısını yaşadıklarını söyledi.

Eroğlu, ? Kırıkhanspor karşısında maalesef 2 puanımız elimizden uçtu. Deplasmanda 2 puan kaybettik diyebiliyorsak bu bizim iyi bir takım olduğumuzu gösteriyor. Bunu sizlere ve Düzce halkına dedirtilebilmekte çok güzel bir şeydir. Kupa maçında formda olan bir oyuncumuzu kırmızı kart yüzünden kaybettik. diğer bir stoper oyuncumuzu da sakatlıktan dolayı kaybettik. Oyun içerisinde taktik değişikliğine, oyuncuların yerlerini değiştirmek zorunda kaldım. Batman karşısında da sakatlıktan dolayı plan değişikliği yapmak zorunda kaldık. Oyuncu değişiklikleri kendi ricamız ile olmadı. Maçın ilk yarısında 3-0?da mağlup duruma düşebilirdik, 5-1 galip duruma da düşebilirdik. İkinci yarıda soyunma odasında da üzerimize de geleceklerini söyledik, kontra ataklarla üzerimize geleceklerini söyledik. Maçın ikinci yarısında kontra ataklardan 2. golü bulabilseydik maç çok daha farklı olacaktı. 1-1 olduktan sonra da çok net pozisyonlar yakaladık. Şuanda iyi pozisyonda olduğumuzu düşünüyorum. Bizler deplasmandaki bütün maçlarda berabere kalırsak, içerdeki maçları da kazanırsak yine şampiyon olacağımızı söyledik. Maç ortalamamız iki puan oluyor? şeklinde konuştu.

Hafta sonu ligde Yomraspor ile oynayacaklarını ve yaptıkları incelemelerde rakibin çok diri olduğunu anladıklarını belirten Eroğlu, Düzce?ye 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

Eroğlu, ?  Yomraspor maçlarını izleyen ekibimiz rakibimizin çok diri bir takım olduğunu söyledi. 4 maçta hiç gol atamamışlar. Kupa maçında da gol atamamışlar. Bizi kolay bir maçın beklediğini düşünmüyorum. Şuanda bulundukları mevki itibariyle bakıldığında son sıralarda gözükebilir ancak rakibimiz gol yemiyor. Biz Düzcespor?uz, bulunduğumuz yere çok zor şartlar altında geldik. Rakibimiz karşısında galip gelmek istiyoruz. mutlaka kazanmak istiyoruz. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.