KAMPANYANIN KAPANIŞI YAPILDI

KAMPANYANIN KAPANIŞI YAPILDI

Dipsizgöl İlkokulu öğrencileri bugün kendilerine hediye edilen oyuncaklarla mutlu oldu. Geçlik Spor İl Müdürlüğünün ? Hediyem Oyuncağın Olsun? projesi kapanışı Dipsizgöl İlkokulunda yapılırken, minikler hep birlikte kendilerine oyuncak gönderen arkadaşlarına teşekkür ettiler.

Düzce Gençlik Merkezinin ? Hediyem Oyuncağın Olsun? kampanyası kapsamında toplanan oyuncaklar Kaynaşlı Dipsizgöl İlkokulu?ndaki miniklere armağan edildi.

 

Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci çocuklarla yaptığı sohbet sırasında ziyaret amaçları anlattı, çocuklardan, okullardan toplanan oyuncaklarla oynadıklarında onları gönderen arkadaşlarını hatırlamalarını istedi.

Gençlik Merkezi gönüllüleri okullardan topladıkları oyuncakları miniklere dağıtırken, heyecanla paketleri açan öğrenciler hediyelerden çok memnun kaldıklarını söylediler.

Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci kampanya hakkında bilgi verirken, gelecek yıl da projenin devam edeceğini belirtti.

Dereci, ? Bu İl Müdürlüğümüzün geliştirmiş olduğu bir projeydi. Proje kapsamında 3 bine yakın oyuncak toplandı. Ellerinde fazla oyuncağı bulunan çocuklar bize verdiler. Gençlik Merkezindeki gençlerimiz de seve seve bütün oyuncakları topladılar. Okul okul geziyoruz ve hediyelerini takdim ediyoruz. İl dışından bazı okullar bize ulaştı, örneğin Şanlı Urfa?da çocuklarımıza da gönderdik. Çocuklar bu projeden çok mutlu oldular. Önümüzdeki sene de devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızın ve çocukların bu projeyi sahiplenmesi bizim işimizi kolaylaştırıyor.? Dedi.

Gençlik Merkezi Müdürü İsmail Atay ise, oyuncak toplama çalışmasının ardından belirlenen okullara oyuncakların dağıtıldığını söyledi, kampanyanın kapanışını Dipsizgöl İlkokulunda yaptıklarını belirtti.

Atay, ? Çocukların gözünde o mutluluğu görmek güzeldi. 120 çocuğumuza oyuncak verdik. Gençleri sosyal hayata dahil etmek amacıyla bu tür projelerimiz devam edecek. Projelerimizde yine onlardan destek alacağız. Fazla kitabı olan öğrencilerden kitap toplayacağız. Köy okullarımızdan talep oluyor, o okullara göndereceğiz. Kütüphanelere katkımız olsun istiyoruz.? Şeklinde konuştu.

Gençlik Merkezi?nin gönüllü gençleri ise yaptıkları sosyal sorumluluk projesi ile öğrencilerle iletişim kurma imkanı bulduklarını söylerken, onların mutluluğunu paylaşma fırsatı bulduklarını ifade ettiler.

Hediye edilen oyuncaklarla mutlu olan çocuklar hep birlikte kendilerine oyuncak gönderen arkadaşlarına teşekkür ederek selam yolladılar.

Gençlik Merkezi gönüllüleri sadece öğrencilere değil çevrede gördükleri miniklere de oyuncak armağan ettiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.