Konteynerlerinin sayısı artırıldı

Konteynerlerinin sayısı artırıldı

Düzce belediyesi tarafından eski sanayi çarşısı bölgesi için çöp konteynerlerinin sayısı artırıldı. Çöp konteynerleri dışına atılan atık ve çöpler için de iş makineleri, kepçeler kullanılıyor. 


Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından, eski sanayi çarşısı bölgesi için temizlik seferberliği başlatıldı. Söz konusu bölgede, gelişi güzel çevreye ve çöp konteynerlerinin dışına atılan atık ve çöpler için ek çöp konteynerleri konulmaya başlandı. Bunun dışında yine çöp konteynerleri dışına atılan atık ve molozlar için de, çevre zararının önüne geçilmesi için iş makineleri ve kepçeler kullanılıyor.

Yetkililer, sanayi çarşısı bölgesindeki bazı sanayi esnafının atık ve çöpleri konteynerlerinin içine boşaltmadan dışına koyduklarını belirterek ? Maalesef bazı sanayi esnafı, işyerindeki atık ve çöpleri al arabasıyla toplatıp, çöp konteynerleri dışına bırakıyorlar. Çöp konteynerlerinin içi bomboş kalıyor, etrafı çöp birikiyor. Bu da çevre ve insan sağlığına yönelik tehdit oluşturuyor. Çöpler konteynerlerinin içine atılsa sorun çözümlenecek. Esnafımızın bu konuda duyarlı olmasını bekliyoruz? dediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.