MÜDAVİMİ OLDULAR

MÜDAVİMİ OLDULAR

Düzce Belediyesinin geçtiğimiz ay hizmete açtığı 60+Yaşam Merkezi verdiği hizmetle yaşlıları memnun ediyor. ? Evimizde böyle hizmet görmüyoruz? diyen vatandaşlar, bu merkeze vesile olanlara da teşekkürlerini ilettiler.

Düzce Belediyesinin bir ilki gerçekleştirerek açtığı 60+ Yaşam Merkezi ilgi görüyor. Yaşlıların sosyal faaliyetlerde bulunacakları, boş zamanlarını değerlendirebilecekleri bir lokal olarak hizmete giren Yaşam merkezinde ilgi ve hizmetten memnun olan vatandaşlar, özellikle belediye başkanına teşekkür etmeyi de ihmal etmiyorlar.

 

Gün içinde lokale gelen vatandaşlardan imi sohbet ediyor, kimi gazete okuyor, çay içiyor. Türkiye ve Düzce meseleleri burada masaya yatırılıyor. Hem ücretsiz yemek yiyen ve çay içebilen hem de boş vakitlerini geçirmek için mekana sahip olan yaşlılar yaşam merkezinin müdavimi olmuş durumdalar.

Yaşam merkezinde yaşıtları ile sohbet etme imkanı bulan Yakup Yaş, ? 1 aydan beri hemen hemen her gün geliyorum hem yemek yerinden hem lokalden yararlanıyorum. Personeli çok iyi. Biz çok memnunuz. Biz yaşlıların rahat edebilecekleri bir yer. Buraya bize bağlayan sohbet muhabbet.? Derken,

Ahmet Işık ise, ? benim emekliliğim yok. Allah razı olsun belediye burayı açtı. Yemek yiyoruz, vakit geçiriyoruz.? Şeklinde konuştu.

Merkezde güzel hizmet gördüklerini söyleye vatandaşlar, hiç para almadan hizmet edilmesinden oldukça memnundular.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.