DEPREMİ UNUTTURMAYACAKLAR

DEPREMİ UNUTTURMAYACAKLAR

Kızılay Düzce Şubesi ve Genel Merkezi tarafından Valilik ve Belediye ile iş birliği yapılarak 12 Kasım 1999 Düzce Depreminin yıldönümünde etkinlik düzenlenecek. Program için görüş alışverişinde bulunmak amacıyla  Kızılay tarafından Belediye Başkanı Mehmet Keleş?e ziyaret gerçekleştirildi.

Kızılay 12 Kasım 1999 depremini Düzcelilere unutturmama adına program düzenleyecek. Program için Valilik ve Belediyenin desteği alınacak. Kızılay Genel Merkezi ve Düzce Şubesi yöneticileri Belediye Başkanı Mehmet Keleş?i ziyaret ederek etkinlikler hakkında bilgi verdiler.

Kızılay Düzce Şubesinin yapacak olduğu 12 Kasım 1999 Depreminin yıl dönümü etkinliğinde belediye olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Keleş, insanların deprem ile yaşamak zorunda olduklarını belirtti.

Keleş, ? 12 Kasım 1999 Depreminin yıl dönümünde Kızılay olarak önemli bir etkinliğin altına imza atılacak. Yapılacak olan panelde deprem gereceği hem anlatılacak hem de uygulamalı bir şekilde vatandaşlarımıza gösterilecek. Genel Merkezin de desteği ile Düzce Kızılay Şubesi güzel bir etkinlik ortaya koyacak. Bu organizasyona Düzce Belediyesi olarak tüm gücümüzle destek vereceğiz. Deprem ortalama 30 yılda bir olan ve bununla yaşamaya alışmak zorunda olduğumuz bir olgudur? dedi.

Türk Kızılayı Afet Koordinatörü İlhan Öztürk, 12 Kasım depreminin yıldönümünde yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

Öztürk, ? 12 Kasım Düzce Depremi ile ilgili olarak Düzce Şubemiz ile birlikte bir aktifi de yapmayı planlıyoruz. Deprem ve Afet olayları unutulmamalı, her zaman bunlara karşı hazır olunması adına Düzce?de bir günlük bir çalışma yapacağız. Saat 14?de başlayan bir panelimiz olacak. İl dışından da akademisyenler olacak. Panelde deprem ile ilgili yapılması gerekenler anlatılacak. Panelden sonra Anıtpark Meydanında 17:00-19:00 arası ikramlarımız olacak. Kapalı alanda kurulan çadırda 12 Kasım da yaşananların fotoğrafları sergilenecek. Son olarak depremin meydana geldiği saatte saygı duruşu yapılacak. Bu kapsamda etkinliği Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi ile ortaklaşa yapacağız? şeklinde konuştu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.