15 TEMMUZ RUHU YAŞATILIYOR

15 TEMMUZ RUHU YAŞATILIYOR

Düzce Gençlik Merkezi tarafından 15 Temmuz ruhu yaşatılıyor. 15 Temmuz ve sonraki süreçte Türk Milletinin demokrasiye nasıl sahip çıktığını anlatan 30 fotoğraftan oluşan sergide darbecilere ait fotoğraf ? diğerlerinin yanında olmayı hak etmiyor? denilerek yerde sergileniyor.

15 Temmuz FETÖ üyeleri tarafından kalkışılan askeri darbe teşebbüsüne Türk milletinin tek ses olarak nasıl karşı çıktığı dosta düşmana gösterildi. Demokrasi dersinin unutulmaması adına Düzce Gençlik Merkezi yönetimi ve üyeleri tarafından  sergi açıldı. 15 Temmuz Şehitleri Sergisi Düzce Genlik Merkezi Binasının girişinde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Sergi Düzce Merkezde bulunan okullar olmak üzere Spor sokak, alışveriş merkezleri, Anıtpark Meydanında da açılacak.

Sergide Darbeye kalkışan askerlerin yer aldığı fotoğrafın yerde sergilenmesi ise dikkat çekti. Fotoğrafın, diğerlerinin yanına yakışmıyor denilerek yerde sergilendiği öğrenildi..

Düzce Gençlik Merkezi Müdürü İsmail Atay, 30 adet tablo ile gençlere ve Düzcelilere 15 Temmuz?u unutturmama adına sergi açtıklarını belirtti.

Atay, ? Bilindiği üzere 15 Temmuz İhanet kalkışmasını yaşadık. Gençlik Merkezi olarak 30 adet tablo yaptık. Tablolarda o gece yaşanan ve demokrasi nöbetinde yaşananları anlatıyor. Tabloların altına gece ile ilgili olarak klasikleşmiş sözleri yazdık. 15 Temmuz bizim için, ülkemiz, milletimiz için bir milattır. Sergimizi öncelikli olarak Gençlik Merkezinde açtık sonraki süreçte okullarımızın tamamında sergi açmayı düşünüyoruz. Yine Spor Sokak da, Alışveriş merkezlerinde ve Anıtpark Meydanında da sergimizi açacağız. Milletimize, gençlerimize 15 Temmuz?un ne olduğunu, insanların hangi şartlar altında meydanlara çıktığını her platformda, her şartta anlatacağız. Darbe Teşebbüsüne kalkışan hainlerin resimlerini oluşturan tabloyu özellikle yere koyduk. Çünkü diğerlerinin yanında olmayı hak etmiyorlar. Hainlerin resmi aşağıda olmasını istedik. Anlı şanlı Türk Milletinin resimlerinin yanında olmayı hak etmiyor bunlar? dedi. 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.