HAFTA DOLAYISIYLA STAND AÇILDI

HAFTA DOLAYISIYLA STAND AÇILDI

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla Düzce Belediye Meydanında etkinlik düzenledi.

25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla, Türkiye genelinde olduğu gibi Düzce´de de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Vatandaşların can ve mal güvenliği için 7/ 24 tetikte olan Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri vatandaşlarda itfaiye bilincini geliştirmek amacıyla belediye meydanında stant açtı.

 

Belediye Başkanı Mehmet Keleş de, hafta nedeniyle açılan standı ziyaret etti. Başkan Keleş, personelin haftasını kutladı.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından açılan stantta, itfaiye hizmetleri ve geçmişten günümüze itfaiye ekipmanları vatandaşlara tanıtıldı.

İtfaiye Müdürü Mehmet Caner Polat ve itfaiye personeli hangi aracın nerelerde kullanıldığına dair vatandaşlara bilgiler verdi, broşür dağıttı. Aynı zamanda Düzcelilerin anketlerle itfaiye konusunda ne kadar bilinçli olduğu değerlendirildi.

Stantları Öğrenciler de ziyaret etti.  Öğrencilere itfaiye bilincini kazandırmaya yönelik çeşitli karikatürler içeren boyama kartları ile boyama kalemleri, balon ve şeker dağıtıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.