ÖZEL BAŞARI EĞİTİM ETÜT MERKEZİ AÇILDI

ÖZEL BAŞARI EĞİTİM ETÜT MERKEZİ AÇILDI

Özel Başarı Eğitim Etüt Merkezi yapılan tören ile eğitim öğretim faaliyetlerine resmen başladı. Dualar eşliğinde açılışı yapılan eğitim kurumunda öncelikli hedef vatanına milletine ve bayrağına saygılı bir nesil yetiştirmek olarak belirlendi.

 

Yeni eğitim öğretim yılına girilmesi ile birlikte öğrenci kabulüne başlayan Özel Başarı Eğitim Etüt Merkezi tören ile açıldı. Açılış programı öncesinde Düzce Belediyesi Mehteran takımı bir gösteri yaptı.

Açılışa Düzce Vali Yardımcısı Alper Balcı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney, Özel Başarı Eğitim Etüt Merkezi Sahibi Gürkan Karakaya, iş adamları, eğiticiler ve vatandaşlar katıldı.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından kesilen kurdele ile açılan Özel Başarı Eğitim Etüt Merkezi binası gezildi.

Düzce Vali Yardımcısı Alper Balcı, Etüt merkezlerinin çalışan anne ve babalar için büyük kolaylık olduğunu vurguladı.

Balcı, ? açılış programı bizleri büyüledi öncelikle. Açılışı yapılan kurumda 25 kişi istihdam edilecek olması da ayrıca sevindirici bir olaydır. Etüt Merkezi olarak faaliyet gösterecek olan bu kurumda çalışan anne ve babaların çocukları yararlanacaktır. Faaliyete geçtikten sonra buraya gelerek habersiz bir şekilde çalışmalara bakacağım? şeklinde konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, yeni eğitim öğretim yılına girildiğini hatırlatarak açılışı yapılan özel kurumların öğrencilere destek olacağını söyledi.

Yiğit, ? Bu yıl Düzce?de 67 bin öğrencimiz ile eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürüyoruz. Devlet okulları ve bizlere bağlı olarak eğitim veren özel okullarla Düzce?nin eğitim öğreğimdeki çıtasını yükselteceğiz. Açılışını yapacağımız Başarı Eğitim Etüt Merkezi gerek fiziki ortamı gerekse kadrosu ile iyi bir eğitim kurumu olacaktır. Okullarda eğitim olan öğrenciler okuldan sonra buraya gelerek destek alacaklar. Açılışı yapılan kurumun ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum? dedi. 

Özel Başarı Eğitim Etüt Merkezi İşletme Sahibi Gürkan Karakaya ise açılışını yaptıkları eğitim kurumunda vatanına milletine ve değerlerine sahip çıkan bir nesil yetiştirmek öncelikli hedefleri olduğunu söyledi.

Karakaya, ?Özel Başarı Eğitim Etüt Merkezimizin açılışına hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle güçlü bir Türkiye olmanın yolu vatanına milletine ve bayrağına sahip çıkan toplum olmaktan geçer. Bu doğrultuda öncelikli hedefimiz ülkesine ve bayrağına sahip çıkan bireyler yetiştirmektir? ifadelerini kullandı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.