Yaşlılar günü yaşam merkezinde kutlandı

Yaşlılar günü yaşam merkezinde kutlandı

 ?Yaşlılar Günü? nedeniyle Düzce Belediyesi 60 Yaş ve Üstü Yaşam Merkezi?nde kutlama etkinliği düzenlendi. Düzce Belediye Meclis Üyesi Gönül Ekiz Asuk ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıç tarafından merkezde bulunan kişilere karanfil takdim edildi. 


?Yaşlılar Günü? kutlanıyor. Gün nedeniyle bir süre önce açılışı yapılan Düzce Belediyesi 60 Yaş ve Üstü Kişilerin bulunduğu Yaşam Merkezi?nde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Düzce Belediye Meclis Üyesi Gönül Ekiz Asuk ile merkezin bağlı bulunduğu Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıç merkezdeki kişilere karanfil takdim etti. Meclis üyesi Asuk ve Ayşe Kılıç ile Sosyal Yardım İşleri personeli gün boyunca merkezdeki kişilerle sohbet ederek etkinliklerine katıldılar.

Ekip, aşevinden yararlanan kişileri de unutmadı, etkinliklere buradaki kişiler de katıldı. Meclis üyesi Gönül Ekiz Asuk ile müdür Ayşe Kılıç yaptıkları ortak açıklamada şu görüşlere yer verdiler. ?Bir ömrün büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş insanların, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları vardır. Yaşlılarımız milletimizin onurudur. Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek tüm toplum bireylerinin vatandaşlık görevidir. Büyüklerine sahip çıkan toplumlar, medeniyeti yakalamış toplumlardır?


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.