PARTİLİLER İLE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ YAPILDI

PARTİLİLER İLE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ YAPILDI

Ak Parti Düzce Merkez İlçe Ekim Ayı Danışma Toplantısı yapıldı. Toplantıda merkez ilçe olarak neler yapıldığı, neler yapılmak istendiği toplantıya katılım sağlayan partililere anlatıldı.

 

Ak Parti Düzce Merkez İlçe Başkanlığı tarafından her ayın başında yapılan Danışma Toplantısında parti üyelerine yapılan çalışmalar anlatıldı, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Ak Parti Düzce Merkez İlçe Ekim Ayı Danışma Toplantısına Bölge Koordinatörü Mehmet Ali Okur, Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, Eski Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan, İl Teşkilat Başkanı Okan Acar, Araştırmacı Yazar Mustafa Birinci, Belediye Başkan Vekili Salih Keskinli, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, Gençlik Kolları , Kadın Kolları İl Bakanları ve partililer katıldı.

Ak Parti Düzce Merkez İlçe Ekim Ayı Danışma Toplantısına katlım sağlayanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ak Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşcuoğlu, yarın seçim olacak gibi çalışmalarını yürüttüklerini söyledi.

Kuşçuoğlu, ? Merkez İlçe Başkanlığı olarak görevimize devam ediyoruz, üyelerimizin ziyaretlerini tamamladık. 15 Temmuz akşamında hain kalkışmaya karşı ben ve yönetim kurulu üyeleri binamızda görevimizin başında yer aldık. Yönetim kurulu üyeleri olarak demokrasi nöbetlerine atılım sağladık. 15 Temmuz sürecinin bitmesi ile birlikte yeniden mahalle ve köy teşkilatlarımızı yeniden güncelledik. Ak Parti ailesi olarak yarın seçim olacak gibi çalışıyoruz? ifadelerini kullandı.

İlçe ve Belde Belediye Başkanları adına söz alan Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan konuşmasına 15 Temmuz sürecinde yaşanan olaylarda şehit olanlara Allah?tan rahmet, gazilere ve yaralılara ise acil şifalar dileyerek başlarken, seçim döneminde vermiş olduğu vaatlerin yüzde 70-80?inin yerine getirdiklerini söyledi.

Ercan, ? 30 Mart Yerel seçimleri öncesinde üzerimizde büyük yük olacağını biliyorduk ancak böylesi bir yükün ağırlığını tahmin edemedik. Seçim taahhütlerinin dışında günün şartlarına göre vatandaşlarımızın beklentilerini karşılama adına yoğun tempo ile çalışıyoruz. Seçim döneminde vermiş olduğumuz vaatlerin yüzde 70-80?ini yerine getirdik? dedi.   

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.