DÜZCELİLERİ DAVET ETTİLER

DÜZCELİLERİ DAVET ETTİLER

Celil Yağız Küçük Sahnenin kurulması ile birlikte tiyatro gruplarının özel oyunlarını sahneye koyma fırsatı buluyorlar. Gamsızlar Tiyatro grubu ile İki Kere İki Tiyatro Grubu oyuncuları tarafından sahneye konulacak olan oyun için Düzceliler davet edildi.

 

Gamsızlar Tiyatro Grubu ve İki Kere İki Tiyatro grubu oyuncuları tarafından doğaçlama oyun sahneye koyulacak. Celil Yağız Tiyatro Salonun sezonu açması ile birlikte özel tiyatro gruplarının oyunlarını sahneye koyma fırsatı yakalıyorlar.

Doğaçlama olarak sahneye koyulacak oyun için Düzcelileri mikrofonlarımız aracılığıyla kendilerine destek olmaya davet eden oyuncular, oyuncular oyunu izlemeye gelenlerin yüzünde gülümsemeye neden olmak istiyorlar. Doğaçlama oyun Pazar günü saat 20?de Celil Yağız Küçük Sahneye oynanacak.

Gamsızlar Tiyatro oyuncularından İsa Gülaçtı, İki kere iki tiyatro grubu ile doğaçlama bir oyun sahneye koyacaklarını ifadelerinde yer verdi.  

Gülaçtı, ? Bilindiği üzerde Düzce birkaç ay önce Celil Yağız Küçük Sahne adı altında bir tiyatro açıldı. Bizler amatör tiyatro adına bu çalışmanın çok faydalı olacağını düşünüyoruz. Kendi fikir ve yeteneklerimizi gösterme adına bizler için bir fırsat oldu.  Düzce?de oda tiyatrosunun olması bizleri çok heyecanlandırdı. Sahnenin açılmasını sağlayan Performans Sanatları Derneği oyuncularına damsızlar tiyatro oyunları olarak çok teşekkür ediyorum. Gamsızlar tiyatro oyuncuları olarak bizler sezonu doğaçlama bir oyun ile açacağız. İki kere iki grubu ile ortak bir oyun olacak. Oyunumuz hafta sonu saat 8?de Celil Yağız Küçük Sahnede olacak. Amacımız gençlerin kötü alışkanlılardan uzak durmasını sağlamak ve oyunu izlemeye gelen gençlerin yüzünde gülmeye neden olmaktır? ifadelerini kullandı.

İki Kere İki Tiyatro Grubu oyuncularından Merve Erduran, Düzce?de özel tiyatro sahnelerin artmasının kendilerinin önünü açtığını ifade etti.

Merve Erduran, ? Bizler okul olarak tiyatro oyunu ortaya koyuyorduk. Celil Yağız Küçük Sahnenin kurulması bizlerin oyunlarımız ortaya koyma anlamında önümüzü açtı. Bizler okul dışında oyun ortaya koymakta büyük güçlük yaşıyorduk. Özel Sahne olduğundan dolayı doğaçlama oyun oynama şansı yakalayacağız? dedi. 

İki Kere iki Tiyatro grubu ve Gamsızlar Tiyatro grubu oyunları Düzcelileri oyunlarını izlemeye davet etti. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.