KARADENİZ?İN BEREKETİ PALAMUT

KARADENİZ?İN BEREKETİ PALAMUT

1 Eylül tarihi itibariyle Balık sezonun açıldı. Yeni balık sezonu ile birlikte Karadeniz?in serin sularına ağlarını atan balıkçılar palamut yoğunluğu ile karşılaştılar. Palamudun bu yıl bereketli olması balıkçı tezgahlarında fiyatlara da yansıdı.

Bu yıl Karadeniz balıkçıların nasibini fazlası ile ayırdı. 1 Eylül itibari ile Karadeniz?in serin sularına ağlarını atan balıkçıların ağları palamut ile doldu taştı. Balığın bu yıl bereketli olması hem balıkçıların hem de vatandaşların yüzünü güldürdü.

Fiyatları düşen palamut tanesi 5 liradan alıcı buluyor.

Palamudun bereketli olmasından dolayı fiyatının düştüğünü belirten Balıkçı Onur Hazır, balığın bozulmamış olduğunu anlamak isteyenler için işim püf noktalarını mikrofonlarımız aracılığıyla meraklısına anlattı.

Onur Hazır, ? Balık sezonu açılması ile birlikte işlerimizde hareketlilik yaşanmaya başlandı. Şuanda mevsimi olduğu için müşterilerimiz palamudu tercih ediyor. Palamudun mevsimi olduğu için şuanda hamsinin pabucu dama atıldı. İşlerin bu şekilde yoğun olmasından ve balığın bereketli olmasından bizde memnunuz vatandaş da memnun. Palamudun iyi olduğunu kulağının açılmasından, gözlerinin parlamasından anlaşılabilir. Şuanda kilosu 5 liradan satılıyor? dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.