BU KEZ ALS HASTASINA UMUT OLDULAR

BU KEZ ALS HASTASINA UMUT OLDULAR

Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği, hayırseverlerin katkısı ile bu kez ALS hastası Erkan Genç?e umut oldu. Sokağa çıkamayan 43 yaşındaki Genç hayırseverlerin katkısı ile akülü sandalyesine kavuştu.

Engellilere, muhtaçlara, evini, eşyalarını kaybedenlere ulaşarak hayırseverlerin katkıları ile onlara umut aşılayan Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği bu kez ALS hastası Erken Genç?i sevindirdi.

 

Dernek yöneticileri bir hayırseverin sağladığı akülü sandalyeyi Erkan Genç?e teslim ederken, hem genç adamın hem de eşinin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

43 yaşındaki Erkan Genç, ? hem elim hem ayağım bir araya geldi? diyerek, 2 yıl önce ALS teşhisi koyulduğunu söyledi. Genç, engellileri engelleyen sürücülere çağrıda bulunurken, ? engellilerin hakkını engellemeyelim? dedi.

ALS hastalığı ile mücadele eden eşinin en büyük yardımcısı Ülkü Genç ise, duygularını ifade ederken, aracı olmadığı için eşinin dışarıya çıkamadığını söyledi, yaşadığı durumu anlatırken ise kelimeler boğazına düğümlendi.

Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Şen, engellilere umut olan hayırseverlere teşekkür ederek, akülü sandalye sayesinde Erkan Genç?in artık sokağa çıkabileceğini belirtti.

Şen, ? Erkan Genç ve eşi bizlere müracaat ettiler ve tekerli sandalyeye ihtiyacı olduklarını söylediler. Engelli olduğu için dışarı çıkamadığı söylendi. Dernek olarak bağışçılarımızla  konuyu paylaştık ve akülü arabası hediye ettik. Buradan derneğimize yardım eden bütün bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz.? Dedi.

Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Başkanı İsmail Yıldız ise, ? Elimizden gelen yardımı yapmaya devam edeceğiz.? Derken engellilere sahip çıkılmasını istedi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.