SBL'LİLERİN MAĞDURİYETİ DEVAM EDİYOR

SBL'LİLERİN MAĞDURİYETİ DEVAM EDİYOR

Okullarından ve yurtlarından kapı dışarı edilen SBL öğrencileri, FETÖ operasyonları kapsamında el koyulan erken öğrenci yurduna yerleştirildi. Ancak yurt binasının çatı ve pencere kenarlarından içeriye sızan yağmur suları nedeniyle öğrencilerin mağduriyeti devam ediyor.

Okulları ellerinden alınan SBL öğrencileri, kendilerine barınmak için gösterine Erkek Öğrenci Yurdunun bakımsız olması nedeniyle mağdur ediliyor.

 

Yerel yöneticilerin,  hiçbir hazırlık yapmadan ala acele aldıkları bir kararla kendi okulları ve yurtları İHL?nin kız yurduna çevrilen Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, Çuhallı çarşısında FETÖ operasyonları  esnasında el koyulan ve Sosyal Bilimler Lisesi Şehit Ercan Çelik Erkek Öğrenci Yurdu adı verilen yurda yerleştirildi. Ancak bu yerleştirme,  SBL?nin erkek öğrencilerine üvey evlat muamelesi yapılıyor eleştirilerini de beraberinde getirdi.

30 öğrenci kapasitesi olmasına rağmen 51 öğrencinin barınmak zorunda bırakıldığı  Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler, geçtiğimiz gün aniden bastıran yağmur sonrası gece binayı terk ederek başka evlerde kalan arkadaşlarının yanına sığınmak zoruna kaldılar.

Yaşadıkları sıkıntıyı saniye saniye kameraya alan öğrenciler, ? bize ikinci sınıf öğrenci muamelesi yapan ve bu çileyi çektiren kim  varsa hakkımızı helal etmiyoruz?  siteminde bulundular. Çocuklarının  yaşadığı duruma tepki gösteren aileler ise, yetkililere seslenerek ? bitsin bu çile? feryadında bulundular.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.