İL YÖNETİM KURULU ÜYESİNDEN ÖZELEŞTİRİ

İL YÖNETİM KURULU ÜYESİNDEN ÖZELEŞTİRİ

AK Parti Düzce İl Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Akçakoca Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdvan Acat muhalefet partisi temsilcisi gibi konuştu?

Akçakocalı muhtarlara kahvaltı veren Rıdvan Acat, açtı ağzını yumdu gözünü. Yerel basına açıklama yapan AK Parti İl YK Üyesi Rıdvan Acat, 2016 yılı biterken hala yol,su, elektrik,çöp,Telekom vb. sorunu olan köyler olduğunu söyleyen Acat, taşımalı sistem nedeniyle mağdur edilen öğrenciler olduğunu ve bunu kabul edilmez buluyorum? dedi.

AK Parti Düzce İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Akçakoca Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdvan Acat?tan zehir zemberek açıklama; Düzce ilinin en büyük ve her şeyin en iyisine layık Akçakoca?nın yeteri kadar destek almadığını söyleyen Acat, Akçakoca?nın kronikleşen sorunları olduğunu ve bunu hak etmediklerini söyledi. Hazırlayacakları rapor ile her köyün çözülmeyen problemlerini kamuoyu ile paylaşacaklarını söyleyen Acat, ? çözümüne engel olan, taşın altına el sokmayan kim veya hangi kurum ve kuruluş var ise isimlerini tek tek açıklayacağını açıkladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.