ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN HASTANEYE ÇOCUK OYUN ODASI

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN HASTANEYE ÇOCUK OYUN ODASI

 Açılışa; hastane başhekimliği, Toplum Sağlığı Başkanı, kaymakamlık yetkilileri, doktorlar, sağlık görevlileri, proje danışmanı Yrd. Doç. Yavuz Saka, projeyi hayata geçiren öğrenciler ve hasta yakınları katıldı. Projenin mimarı öğrenciler Gül Batur, Özge Fındık, Melike Topal, Nevşan Çelik ve Tuğçe Arslan, açılışta yaptıkları konuşmada, "Bu çalışmamız topluma hizmet uygulamaları kapsamında bir etkinlik olup Akçakoca esnafının katkılarıyla gerçekleştirilmiştir. Böyle bir düşüncemizi paylaştığımız Başhekimimiz bize bu odayı tahsisi etti. Bizler de topladığımız yardımlarla burayı döşedik. Çocukların hastanede de eğlenmesini amaçlayan bir çalışma. Ereğli'de hapishanede kader mahkumu annelerin yanında kalan çocuklar için de böyle bir çalışma yaptık" ifadelerini kullandı.

Yrd. Doç. Yavuz Saka ise, projenin tamamen halkın katkılarıyla sağlandığını vurgulayarak, "Öğrencilerin kendi ceplerinden hiçbir harcama yapmamaları esas. Onlar sadece mekan tespiti, ürün toplama ve tefriş etmekteler. Bu tür projeler tüm halkımızın katkılarıyla sürecektir" dedi.
Açılış sonunda Toplum Sağlığı Başkanlığı ve Başhekimlikçe hazırlanan teşekkür belgeleri projeyi gerçekleştiren öğrencilere verildi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.