Düzce Üniversitesi devlet üniversiteleri arasında birinci

Düzce Üniversitesi devlet üniversiteleri arasında birinci

Düzce Üniversitesi 2000?den sonra kurulan üniversiteler içinde yine birinci oldu. 


Düzce Üniversitesi birinciliği elden bırakmıyor. Ortadoğu Teknik Üniversitesi Enformatik Enstitüsü bünyesinde faaliyetlerini yürüten URAP Araştırma Laboratuvarı, Ülkemizdeki üniversitelerin başarı sıralamalarını kamuoyuyla paylaşıyor. 2000 Yılından Sonra Kurulan Üniversiteler Genel Sıralamasında devlet üniversiteleri arasındaki birinciliğini koruyan Düzce Üniversitesi, akademik başarılarını istikrarlı bir şekilde sürdürmenin gururunu yaşıyor.


Kurulduğu 2006 yılından günümüze birçok başarılı akademik çalışmalara imza atan ve bunun meyvelerini en iyi şekilde toplayan Düzce Üniversitesi, 2000 Yılından Sonra Kurulan Üniversiteler Genel Sıralamasında, 400-449 puan olarak belirlenen en üst puan diliminde, vakıf üniversiteleri olan TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ile Acıbadem Üniversitesinin ardından üçüncü sırada yer aldı ve devlet üniversiteleri arasında ilk sırada yer alma başarısını yineledi.


Ulusal başarısının yanında uluslararası alanda da eğitim kalitesini sürdüren ve her geçen gün dünya üniversitesi olma yolunda hızla ilerleyen Düzce Üniversitesi, 2016-2017 Dünya Üniversiteleri Sıralamasında ilk 2000 üniversite arasında yer almaya devam ediyor.


Öğrenci odaklı eğitimi, donanımlı akademik kadrosu, modern derslikleriyle eğitimde zirveyi hedefleyen Düzce Üniversitesi yeni akademik başarılar kazanma heyecanıyla çalışmalarını azimle sürdürüyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.