İSTEMEDİĞİMİZ BİR SONUÇ

İSTEMEDİĞİMİZ BİR SONUÇ

Düzcespor basın toplantısında gündem, hafta sonu Bodrum?da alınan ağır yenilgiydi. Yapılan açıklamalarda istenmeyen sonuç alındığı vurgulanırken, takımın kötü oynadığı ortak görüşüyle, ileriki maçlarda bir daha böyle hatalar yapılmayacağı belirtildi.

Düzcespor haftalık olağan toplantısı bugün gerçekleştirildi. Basın sözcüsü Taner Met, Sportif Direktör Habib Şenol, Teknik Direktör İskender Eroğlu ve Futbolcu  Zihni Aydın toplantıya katıldı.

Teknik Direktör İskender Eroğlu Bodrumspor ile oynanan maçın değerlendirmesini yaparken, ? kötü oynadık? dedi ve ağır bir yenilgi aldıklarını belirtti.

 

 

Kısa açıklamasının ardından basının sorularını yanıtlayan Eroğlu, 1. dakikadan 90. dakikaya kadar iyi organize olmayan bir oyun oynadıklarını ifade etti.

Bodrum maçına kadar Düzcespor?un zirvede olduğunu belirten Eroğlu, bu mağlubiyetin havaya girmeyi değil, ayaklarını yere basmayı öğrettiğinin altını çizdi.

Elinde olsa 90 dakika içinde 11 futbolcuyu da değiştirmek istediğini belirten Eroğlu, ? Çünkü görünüyordu bir şeyler? derken, futbolcuların da kötü oynadıklarının farkında olduklarını vurguladı.

Sportif Direktör Habib Şenol ise soru üzerine maçta hakemin verdiği 2 penaltı kararını değerlendirirken, ilk penaltının yanlış karar olduğunu, tribündeki Bodrum taraftarı baskısının hakem üzerinde etkili olduğunu savundu.

Düzcespor futbolcusu Zihni Aydın da ? istemediğimiz sonuç aldık? diyerek takım olarak kötü günde olduklarını dile getirdi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.